Seura

Olemme vuonna 1979 perustettu turkulainen kamppailulajiseura. Seurassamme harrastetaan kuntopotkunyrkkeilyä, lasten karatea, lukkopainia, karatea & ju jutsua sekä vapaaottelua. Meillä harjoitellaan viisivuotiaasta eläkeikään ja yli, kukin kykyjensä mukaan.

Seuramme arvoja ovat viihtyisyys, turvallisuus, huolellinen ja keskittynyt harjoittelu sekä harjoittelijoiden henkilökohtainen ohjaus. Tästä vastaavat niin kokeneet valmentajamme kuin kaikki seuramme jäsenet yhdessä. Seuramme pitkän historian vuoksi voimme tarjota hyvät puitteet harjoittelulle.

Tervetuloa hikoilemaan kuntoilun ja itsepuolustuksen parissa!

Käytämme harjoittelustamme nimeä Freestyle Combat, koska emme ole sitoutuneet mihinkään tiettyyn tyylisuuntaan, vaan toimintaamme ohjaa ikiaikaisten tekniikoiden tekeminen tehokkaasti mutta turvallisesti sekä nykyaikainen urheiluvalmennus ja pyrimme jatkuvaan kehittymiseen. Harjoitusryhmästä riippuen harjoittelemamme tekniikat ovat aikidosta, judosta, jujutsusta ja karatesta vanhastaan tuttuja. Samoja tekniikoita käytetään myös brasilialaisessa jujutsussa. Seuramme jäsenet voivat halutessaan ja taitojen niin salliessa osallistua Suomen karateliiton ja Suomen vapaaotteluliiton kilpailuihin. Valtaosa jäsenistämme on kuitenkin kuntoilijoita tai itsepuolustuksen harrastajia.

.