Vapaaottelu

Kuntoilijoille ja kilpailijoille

Järjestämme ohjattuja vapaaottelun harjoituksia vähintään kolmesti viikossa.

Harjoituksissa pääpaino on erilaisten tekniikoiden ja fyysisen kunnon työstäminen. Median ylläpitämästä extreme -lajin imagoa emme allekirjoita, vaan harjoittelemme sekä kuntoilijoille että kilpailijoille sopivalla tavalla. Harjoitukset ovat fyysisesti haastavia mutta meininki pysyy rentona koko treenien ajan.

Vapaaottelussa ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita vaan yhtenä lähtökohtana on löytää tekniikat, jotka sopivat omalle ruumiinrakenteelle ja fysiikalle. Laji on muokkautunut nykyiseen muotoonsa otteluissa toimiviksi todettujen tekniikoiden kautta.

Kilpailusta kiinnostuneille monipuolinen harjoittelu, asiantunteva valmennus, ammattimainen ote harjoitteluun ja kova henkilökohtainen motivaatio luovat tien menestykseen. Seurassamme on useita kokeneita kilpailijoita, jotka opastavat mielellään uusia harjoittelijoita uralla etenemisessä.

Puitteet harjoittelulle on hiottu kohdilleen ja vapaaottelua varten salillamme on otteluhäkki, 24 nyrkkeilysäkkiä, vapaan harjoittelun alue, punttisali, pistehanskoja sekä paljon muita välineitä. Vapaaotteluryhmässä harjoittelevat ovat tervetulleita myös muihin harjoituksiin ja osallistuvatkin usein kuntopotkunyrkkeilyyn tai lukkopaini harjoituksiin.

Vapaaottelijoilla on mahdollisuus harjoitella ohjattujen harjoitusten lisäksi myös omatoimisesti ja käyttää punttisalia aukioloaikoina. Bussilinjat 32 ja 42 tuovat suoraan oven eteen joten salille pääsee hyvin myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Peruskurssit

Peruskurssit alkavat tammi-helmikuussa ja elo-syyskuussa. Otamme uusia harjoittelijoita mukaan myös muulloin!

Katso peruskurssien tiedot.