Sali

Viihtyisällä ja valoisalla salillamme on tilavat ja siistit puku- ja peseytymistilat sekä runsaasti harjoittelutilaa. Lattia on pehmustettu matolla, joten harjoittelu on mukavaa ja turvallista ja potkuharjoittelu säkkiin voidaan tehdä liukastelematta. Tilamme ovat varustettuja jäähdytyksellä, joten harjoittelu on mielekästä myös kesäkuumalla.

Salimme on auki kuutena iltana viikossa, arkisin ja sunnuntaina. Vanhemmat voivat halutessaan seurata lastensa harjoittelua sohvilla. Kaikki tämä siis samalla jäsenmaksulla, alle 1€ /päivä.

Harjoittelualue jakaantuu kolmeen osaan: pienemmille ryhmille tai lämmittelyyn ja venyttelyyn sopivaan pieneen mattoon, isoon mattoon ja otteluhäkkiin. Nämä tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet niin kuntoiluun kuin muuhunkin harjoitteluun. Häkin rajattu tila tuo harjoitteluun hienon lähikamppailutunnelman ja isolla matolla on peräti 24 säkkiä, joten kuntopotkunyrkkeilyyn on mainiot puitteet. Salin peräseinän kattava peili mahdollistaa tarvittaessa omien suoritusten näkemisen. Lisäksi salilla on monipuolinen punttisali seuramme jäsenten vapaassa käytössä.