Sali & Yhteystiedot

Harjoittelusalimme postiosoite on Akselintie 5, Turku. Sisäänkäynti on kuitenkin Iso-Heikkiläntien puolelta, missä on myös parkkipaikka. Navigaattoriin kannattaa siis naputella osoitteeksi Iso-Heikkiläntie 7. Linja-autolinjat 32 ja 42 kulkevat myös aivan vierestä. Sali sijaitsee talon luoteiskulmassa kolmannessa kerroksessa. Alla on kartta. Sen voi klikata isommaksi.

Salillamme (600 m2) on tilavat puku- ja pesutilat sekä runsaasti harjoittelutilaa. Harjoittelutila on pehmustettu matolla (tatami) joten kaatumiset ja lattiapaini eivät aiheuta kolhuja. Lisäksi potkuharjoittelu säkkiin (esimerkiksi kuntopotkunyrkkeily) voidaan tehdä liukastelematta. Säkkejä on riittävästi, jotta jokaiselle riittää oma säkki kuntoharjoittelussa. Ison tatamin lisäksi on sivulla pienempi tatami lämmittelyyn, venyttelyyn ja pienemmille ryhmille sekä erikseen vielä vapaaotteluhäkki.

Vapaaottelun harjoittelijoille ja muillekin vaihtelua tuomaan on salillamme myös vapaaotteluhäkki, joka antaa hienon lähikamppailutunnelman, kun liikkumatila on rajoitettu.

Seuramme jäsenten käytössä on monipuolinen kuntosali. Lämmittelyn voi hoitaa kuntopyörällä tai pienemmän maton ollessa vapaana erilaisin vapain lämmittelyliikkein pehmustetulla matolla.

Pikkutatami vapaaotteluhäkin ja punttisalin välissä soveltuu harjoituksista riippuen kuuden hengen treeniin tai lämmittelyyn.