Aikuisten peruskurssit

Peruskurssilla opit valitsemasi lajin (karate & ju jutsu, lukkopaini, vapaaottelu, kuntopotkunyrkkeily) perusperiaatteet ja tekniikat turvallisesti. Kokeneet vetäjämme takaavat hyvän meiningin. Peruskurssin jälkeen voit seuran jäsenmaksulla harjoitella kaikkia haluamiasi lajeja kuutena päivänä viikossa.

Jatkuva ilmoittautuminen kaikille kursseille. Tervetuloa!
Ilmoittautumiset mielellään TEKSTIVIESTILLÄ numeroon 050 5907 660

Sähköposti sankukai@sci.fi
Käyntiosoitteemme löydät yhteystiedoista.

Kädet ja jalat pestään ennen harjoituksia ja harjoituksissa käytetään puhdasta harjoitteluasua. Harjoituksissa noudatamme 3m turvavälejä.

Kuntopotkunyrkkeilyn peruskurssi

Ohjelma: Kurssilla harjoitellaan iskuja ja potkuja säkkiin sekä ilmaan "varjonyrkkeilynä". Lisäksi harjoitellaan kevyesti parin kanssa potkutyynyyn tai pistehanskaan. Jokainen harjoittelee oman kuntotasonsa mukaisesti eli pitää taukoja kun itse haluaa.

Hyödyt: Säännöllinen harjoittelu kohentaa kuntoa, tasapainoa sekä käsien ja jalkojen hallintaa (koordinaatiota). Ylimääräinen paino saa kyytiä ja lihasvoima kehittyy. Harjoittelu tekee myös hyvää jumittaville hartioille ja niskalle. Vaikka kyseessä on kuntoilu, on lajilla toki myös itsepuolustuksellisia ominaisuuksia.

Varusteet: T-paita, urheiluhousut, säkkihanskat, vesipullo ja suihkutarpeet. Tatamilla (matto) harjoitellaan paljain jaloin.

Harjoittelupäivät:

  • maanantaisin kello 19.00—20.00 Miehet ja naiset
  • tiistaisin kello 19.00—20.00 Naiset
  • torstaisin kello 19.00—20.00 Naiset
Kurssin hinta (jäsenmaksu kesäkaudelta) on 100€. Jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan!

Valmentaja: Rolf Koivumäki, 8 dan

Karate & ju jutsu & itsepuolustus -peruskurssi, aikuiset ja 14v+.

Ohjelma: Väistöjen, torjuntojen, iskujen ja potkujen harjoittelua. Harjoittelu tapahtuu yksin ja kevyesti parin kanssa sekä säkin kanssa. Peruskurssilta voi jatkaa jatkokurssille, jolla harjoitellaan kaatoja, hallintaotteita, sidontoja sekä iskuja ja potkuja parin kanssa. Iskuilla ja potkuilla ei turvallisuuden vuoksi saa kurssin aikana koskettaa päähän. Vartalokontakteilla saa ottaa vain kevyttä kosketusta. Ryhmä on kuntoiluryhmä

Hyödyt: Säännöllinen harjoittelu kohentaa kuntoa, tasapainoa sekä käsien ja jalkojen hallintaa (koordinaatiota). Laji antaa säännöllisesti harjoiteltuna myös hyvän itsepuolustustaidon.

Varusteet: T-paita, urheiluhousut, vesipullo ja suihkutarpeet. Peruskurssilla ei tarvi lajin mukaista valkoista kamppailuasua. Tatamilla (matto) harjoitellaan paljain jaloin.

Harjoittelupäivät, yksi ryhmä:

  • Maanantaisin kello 18.00-19.00
  • Torstaisin kello 18.00-19.00

Kurssin hinta (jäsenmaksu kesäkaudelta) on 100€. Jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan!

Valmentaja: Rolf Koivumäki, 8 dan

Lukkopainin ja vapaaottelun peruskurssi, Naiset & Miehet, 15—50v.

Meidän lukkopaini- ja vapaaotteluharjoituksissamme ei kolhita treenikavereita, vaan keskitytään turvalliseen ja monipuoliseen harjoitteluun ja tekniikan hiomiseen. Kilpavapaaottelijoiden valmentamisessa huomioidaan kisojen vaatimukset erikseen ja valmennusohjelman mukaisestigg

Varusteet: T-paita, urheiluhousut, säkkihanskat, vesipullo ja suihkutarpeet.

Harjoittelupäivät, yksi ryhmä:

  • maanantaisin kello 20.00—21.15
  • keskiviikkoisin kello 19.00—20.30

Harjoitusten jatkuva henkilökohtainen ohjaus takaa kehittymisen.

Kurssin hinta (jäsenmaksu kesäkaudelta) on 100€. Jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa!

Valmentaja: Rolf Koivumäki, 8 dan.

Ohjelma: Vapaaottelijat harjoittelevat eri osa-alueita: väistöjä, iskuja ja potkuja (kuten karatessa tai potkunyrkkeilyssä) sekä kaatoja, maahanvientejä, heittoja, hallintaotteita, kuristuksia ja nivellukkoja (kuten esimerkiksi judossa). Pariharjoittelun lisäksi harjoitellaan säkillä, pistehanskoilla, paininukeilla ja muilla apuvälineillä sen mukaan mistä milläkin taitotasolla / harjoitusohjelman vaiheessa on hyötyä. Vaikka harjoitukset olisivatkin fyysisesti raskaita, ei rennosta meiningistä tingitä: kontakti pidetään kevyenä, jotta valmentautumista haittaavia loukkaantumisia ei tule.