Peruskurssit lapsille ja nuorille

Lasten ja nuorten peruskurssit ovat hauska ja turvallinen tapa aloittaa kamppailuharrastus. Ryhmissä opetellaan karatea, ju jutsua, salikäyttäytymistä ja kavereiden kanssa harjoittelua sekä venytellään ja pidetään hauskaa.

Kursseille otetaan jatkuvasti uusia harjoittelijoita. Harjoitusten jatkuva henkilökohtainen ohjaus takaa kehittymisen aloittamisajankohdasta riippumatta.

Voit hoitaa ilmoittautumisen puhelimitse tai tekstiviestillä 050 5907 660 tai sähköpostilla: sankukai@sci.fi

Kurssien kesto on 3kk ja hinta on 100€. Tervetuloa mukaan!

Lasten karate 6—7 -vuotiaille

3Lasten harjoituksissa harjoitellaan venyttelyä, salikäyttäytymistä ja harjoittelukavereiden kunnioittamista iloinen hymy suupielessä.

Tekniikkavalikoimassa on karaten iskujen, potkujen ja torjuntojen harjoittelua — ei kuitenkaan pariharjoitteluna vielä tässä vaiheessa. Iskujen ja potkujen kohdistusta harjoitellaan säkin kanssa. Pariharjoituksina on erilaisia hallintaotteita pystyssä ja lattiassa. Hallintaotteista harjoitellaan myös irtautumisia. Ottelua ei tässä vaiheessa vielä ole.

Harjoitusten pituus on 40 minuuttia.

Kurssin harjoitusajat: keskiviikkoisin kello 17.00-17.40 ja sunnuntaisin kello 15.00-15.40

Kurssin kesto on 3kk ja hinta (jäsenmaksu kurssin ajalta) on 100€. Tervetuloa mukaan!

Lasten karate & ju jutsu 8—10 -vuotiaille

Lasten harjoituksissa harjoitellaan venyttelyä, salikäyttäytymistä ja harjoittelukavereiden kunnioittamista iloinen hymy suupielessä.

Tekniikkavalikoimassa on karaten iskujen, potkujen ja torjuntojen harjoittelua — ei kuitenkaan pariharjoitteluna vielä tässä vaiheessa. Iskujen ja potkujen kohdistustaharjoitellaan säkin kanssa. Pariharjoituksin on erilaisia hallintaotteita pystyssä ja lattiassa. Hallintaotteista harjoitellaan myös irtautumisia. Ottelua ei tässä vaiheessa vielä ole.

Harjoitusten pituus on 50 minuuttia.

Kurssin harjoitusajat: keskiviikkoisin 18.00-18.50 ja sunnuntaisin kello 16.00-16.50

Kurssin kesto on 3kk ja hinta (jäsenmaksu kurssin ajalta) on 100€. Tervetuloa mukaan!

Lasten karate & ju jutsu 10—13 -vuotiaille

Tämän ryhmän harjoitusten sisältö ja tekniikkavalikoima valitaan kullekin harjoittelijalle sopivaksi samoin kriteerein kuin 8—10 ja 10—13 -vuotiaiden ryhmissä. Ammattitaitoisen valmentajan ohjauksessa jokaiselle löytyy sopivia harjoittelukavereita. Tämä yhteisryhmä tarjoaa myös lisää harjoitusaikavaihtoehtoja niille, joille muut ryhmän eivät sovi.

Harjoitusten pituus on 50 minuuttia.

Kurssin harjoitusajat: maanantaisin 18.00 - 18.50 ja torstaisin kello 17.00 - 17.50

Kurssien kesto on 3kk ja hinta (jäsenmaksu kurssin ajalta) on 100€. Tervetuloa mukaan!

Nuorten (14v ja yli) karate ja ju jutsu

3Neljätoista vuotta täyttäneet harjoittelevat samassa ryhmässä aikuisten kanssa. Harjoittelussa huomioidaan jokaisen harjoittelijan taso mukavan ja turvallisen harjoittelukokemuksen takaamiseksi. Katso nuorten ja aikuisten karate & ju jutsu -kurssi sivulta Aikuisten peruskurssit.

Kurssin harjoitusajat: torstaisin 18.00-19.00 ja sunnuntaisin 17.00-18.00

Kurssien kesto on 3kk ja hinta (jäsenmaksu kurssin ajalta) on 100€. Tervetuloa mukaan!