Peruskurssit lapsille ja nuorille

Lasten ja nuorten peruskurssit ovat hauska ja turvallinen tapa aloittaa kamppailuharrastus. Ryhmissä opetellaan karatea, ju jutsua, salikäyttäytymistä ja kavereiden kanssa harjoittelua sekä venytellään ja pidetään hauskaa.

Ilmoittautumiset mielellään TEKSTIVIESTILLÄ numeroon 050 5907 660

Sähköposti sankukai@sci.fi
Käyntiosoitteemme löydät yhteystiedoista

Kädet ja jalat pestään ennen harjoituksia ja harjoituksissa käytetään puhdasta harjoitteluasua. Harjoituksissa noudatamme 3m turvavälejä.

Lasten karate 6—7 -vuotiaille

Lasten harjoituksissa harjoitellaan venyttelyä, salikäyttäytymistä ja harjoittelukavereiden kunnioittamista iloinen hymy suupielessä.

Tekniikkavalikoimassa on karaten iskujen, potkujen ja torjuntojen harjoittelua — ei kuitenkaan pariharjoitteluna vielä tässä vaiheessa. Iskujen ja potkujen kohdistusta harjoitellaan säkin kanssa. Pariharjoituksina on erilaisia hallintaotteita pystyssä ja lattiassa. Hallintaotteista harjoitellaan myös irtautumisia. Ottelua ei tässä vaiheessa vielä ole.

Harjoitusten pituus on 45 minuuttia.

Harjoittelupäivät, yksi ryhmä:

  • to klo 17.00-17.45
  • su klo 15.00-15.45

Varusteet: Harjoitteluasuna on aluksi t-paita ja urheiluhousut. Pakkaa mukaan myös vesipullo ja suihkutarpeet.

Kurssi alkaa torstaina 19.1. kello 17.00 ja hinta (jäsenmaksu 4kk kurssin ajalta) on 120€. Jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan!

Karate & ju jutsu 8—10 -vuotiaille nuorille

Lasten harjoituksissa harjoitellaan venyttelyä, salikäyttäytymistä ja harjoittelukavereiden kunnioittamista iloinen hymy suupielessä.

Tekniikkavalikoimassa on karaten iskujen, potkujen ja torjuntojen harjoittelua — ei kuitenkaan pariharjoitteluna vielä tässä vaiheessa. Iskujen ja potkujen kohdistustaharjoitellaan säkin kanssa. Pariharjoituksin on erilaisia hallintaotteita pystyssä ja lattiassa. Hallintaotteista harjoitellaan myös irtautumisia. Ottelua ei tässä vaiheessa vielä ole.

Harjoitusten pituus on 50 minuuttia

Harjoittelupäivät, yksi ryhmä:

  • ke 18.00-18.50 (kaikille)
  • su 16.00-16.50 (kaikille)

Varusteet: Harjoitteluasuna on aluksi t-paita ja urheiluhousut. Pakkaa mukaan myös juomapullo ja suihkutarpeet.

Kurssin alkaa keskiviikkona 18.1. kello 18.00 ja hinta (jäsenmaksu 4kk kurssin ajalta) on 120€. Jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan!

Karate & ju jutsu 10—13 -vuotiaille nuorille

Tämän ryhmän harjoitusten sisältö ja tekniikkavalikoima valitaan kullekin harjoittelijalle sopivaksi. Ammattitaitoisen valmentajan ohjauksessa jokaiselle löytyy sopivia harjoittelukavereita.

Harjoittelupäivät, yksi ryhmä:

  • ti 17.00-17.50
  • pe 17.00-17.50

Varusteet: Ota mukaan t-paita ja urheiluhousut sekä vesipullo niin voit aloittaa monipuolisen turvallisen harrastuksen!

Kurssi alkaa tiistaina 17.1. kello 17.00 ja hinta (jäsenmaksu 4kk kurssin ajalta) on 120€. Jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan!

Nuorten (14v ja yli) karate ja ju jutsu

Neljätoista vuotta täyttäneet harjoittelevat samassa ryhmässä aikuisten kanssa. Harjoittelussa huomioidaan jokaisen harjoittelijan taso mukavan ja turvallisen harjoittelukokemuksen takaamiseksi. Katso nuorten ja aikuisten karate & ju jutsu -kurssi sivulta Aikuisten peruskurssit.

Harjoittelupäivät, yksi ryhmä:

  • torstaisin 18.00-18.50
  • sunnuntaisin 17.00-17.50

Varusteet: Harjoitteluasuna on aluksi t-paita ja urheiluhousut. Pakkaa mukaan myös juomapullo ja suihkutarpeet.

Kurssi alkaa torstaina 19.1. kello 18.00 ja hinta (jäsenmaksu 4kk kurssin ajalta) on 120€. Jatkuva ilmoittautuminen. Tervetuloa mukaan!