Peruskurssit lapsille ja nuorille

Lasten ja nuorten peruskurssit ovat hauska ja turvallinen tapa aloittaa kamppailuharrastus. Ryhmissä opetellaan karatea, ju jutsua, salikäyttäytymistä ja kavereiden kanssa harjoittelua sekä venytellään ja pidetään hauskaa.

Ilmoittautumiset puhelimitse tai tekstiviestillä puh. 050 5907 660 tai sähköpostilla: sankukai@sci.fi

Liittymisjäsenmaksu 100€ kattaa peruskurssin 4kk harjoittelun.

Lasten karate 5—7 -vuotiaille

Lasten harjoituksissa harjoitellaan venyttelyä, salikäyttäytymistä ja harjoittelukavereiden kunnioittamista iloinen hymy suupielessä.

Tekniikkavalikoimassa on karaten iskujen, potkujen ja torjuntojen harjoittelua — ei kuitenkaan pariharjoitteluna vielä tässä vaiheessa. Iskujen ja potkujen kohdistusta harjoitellaan säkin kanssa. Pariharjoituksina on erilaisia hallintaotteita pystyssä ja lattiassa. Hallintaotteista harjoitellaan myös irtautumisia. Ottelua ei tässä vaiheessa vielä ole.

Harjoitusten pituus 40 minuuttia.

Peruskurssin harjoitusajat: aikataulussa.

Kurssin kesto: 4 kuukautta

Varaa harjoittelupaikka ajoissa sankukai@sci.fi tai tekstiviestillä 050 590 7660

Lasten ja nuorten karate & ju jutsu 8—13 -vuotiaille

Lasten ja nuorten harjoituksissa harjoitellaan venyttelyä, salikäyttäytymistä ja harjoittelukavereiden kunnioittamista iloinen hymy suupielessä.

Lasten tekniikkavalikoimassa on karaten iskujen, potkujen ja torjuntojen harjoittelua — ei kuitenkaan pariharjoitteluna vielä tässä vaiheessa. Iskujen ja potkujen kohdistusta harjoitellaan säkin kanssa. Pariharjoituksina on erilaisia hallintaotteita pystyssä ja lattiassa. Hallintaotteista harjoitellaan myös irtautumisia. Ottelua ei tässä vaiheessa vielä ole.

Nuorten (10—13v) tekniikkavalikoimassa on karaten iskuja, potkuja ja torjuntoja — myös pariharjoitteluna. Iskujen ja potkujen kohdistusta harjoitellaan myös säkin kanssa. Pariharjoituksina on myös erilaisia hallintaotteita pystyssä ja lattiassa sekä maahanvientejä kaadoilla. Hallintaotteista harjoitellaan myös irtautumisia. Lisäksi on ottelunomaisia harjoitteita ja leikinomaista ottelua. Kaverin vahingoittaminen on kielletty.

Harjoitusten pituus 60 minuuttia.

Peruskurssin harjoitusajat: aikataulussa.

Kurssin kesto: 4 kuukautta

Varaa harjoittelupaikka ajoissa sankukai@sci.fi tai tekstiviestillä 050 590 7660